Måndag 8/11

Oj oj här har vi inte bloggat på ett tag!
I helgen har jag varit mycket hos en kompis som legat på sjukhus, känns bra att ge henne stöd eftersom det inte verkade infinna sig av någon annan i hennes närhet. Dessutom var jag på middag hos en kompis och det var trevligt blev dock inte särsklit långvarigt.

I dag har jag varit hos tandläkaren, och herre gud skulle kunna skriva mycket ont. Jag blöder i min mun jag kan inte äta särskilt bra för det gör något fruktansvärt ont, det värsta är att det verkligen inte hade behövt bli såhär.
Det var en ny tandläkare idag och jag kände direkt att det inte var bra. Först så klankade hon ner på mig att jag inte borstar tänderna, vilket jag gav henne svar på att det gör jag visst dethur fan kan hon veta något om det?
Sen så drog hon tandsten på mig och visst jag vet att det inte är bra med tandsten men jag har anlag för att ha extra mycket av det. När hon väl höll på så stoppa jag henne och förklarade lungt och stilla att ta det lungt när du öppnar min mun osv. eftersom jag har en väldigt liten mun och får lätt sår. Den jävla kärring rycker och sliter så att jag fick sår som blöder. Sedan drog hon sönder en ståltråd jag har i underkäken efter tandställningen som är limmad, fattar ni hur brutal hon var?!!

Negativt med det hela var ju att jag var tvungen att berätta att jag är gravid så att inga kort skulle tas på tänderna. Efter hon var klar och jag blödde som jag vet inte vad i munnen grät jag faktiskt och hon tyckte jag kunde skylla mig själv...Är det sånt man får höra när man haft tandställning i 2 och ett halvt år för att man ska få fina tänder?! Nej jag är helt förstörd. Men åter till graviditeten... hon började prata om att man ska äta rätt och fråga om barnets pappa och vad det var för kön.. Asså jag kan vara lugn och behärska mig men jävlar vad jag blev arg. Jag bad henne ge helvete i mitt barn och sluta lägga sig i sen sa jag att jag inte tänker komma tillbaka nästa år utan byta tandläkare. Utanför vårdcentralen ringde jag och grät till pappa och tårarna var också för vad det kostade hos tandläkaren.... hon gjorde sönder något i min mun som jag skulle få betala?! Nej tack! Aldrig mer dit igen.

Jag är bra på att skriva när jag är ledsen och arg :p Nej men annars mår jag bra och har ont i ryggen men försöker att gå promenader och så ändå, läkaren rekomenderade mig det.
Kan inte riktigt förstå att jag har en liten bebis där inne... helt ofattbart men sant. Jag är lycklig!

Ha en bra kväll alla. Kram Sofie

Fredag 5/11

Blev inte bort så länge från skrivandet. Jag var bara tvungen att ta nya tag igen, det är tuff med graviditeten man känner knappt igen sig själv ibland. Men jag måste berätta en sak som just hände.
Jag satt och kollade på en sak på datorn och kände att det var något konstigt med min tröja. Då ser jag en stor fläck precis vid bröstet och känner under tröjan och det var alldeles varmt och kladdigt. Bröstmjölk nu?! Ska den redan komma, jag fick mig ett gott skratt iaf. Får se om det är något tillfälligt eller om man får lägga i sådandär inlägg i bhn kanske.. Någon annan som varit med om det här så tidigt?

Kram Sofie


Torsdag 4/11

Hej!
I dag går jag in i vecka 17 och det känns som att veckorna kryper fram till RUL längtar.
Däremot vet jag inte hur mycket jag tänker blogga i helgen, jag behöver få gråta, skrika och slå i kudden och bara slappna av.
Hoppas ni får en bra helg.
Kram Sofie

Tisdag 2/11

Hej alla! Dålig uppdatering jag vet, men har varit lite mycket. I går så ringde jag till läkaren på morgonen och fick en tid på eftermiddagen. Väl där så kolla han med VUL för att se att moderkakan och livmodern var som den skulle, och allt såg bra ut. Lilla bebis satt upp och sparkade som vanligt :p Sötast i världen. Ryggen sa han dock inte så mycket om mest att jag skulle gå och promenera som vanligt men att nästa gång jag är hos barnmorskan skulle vi säga till om att få lite hjälp från sjukgymnasten. Vet inte vad men kanske lite övningar för ryggen. Idag har jag varit på stan och klippt mig, handlat present till en kompis. Och för första gången köpt ett mammaplagg ett par leggins, väldigt bekväma. Åhh det är november nu då känns det som att jul är inom räckhåll iallfall. Jag älskar verkligen julen. Nu ska jag inte sitta här och babla om massa oviktigt:p Ha det bra i höstrusket. Kram Sofie

RSS 2.0