En regnig onsdag

God kväll! Ruskigt väder idag, det är nu när höststormarna rasar som man önskar att man inte cyklar till skolan varje dag.. Men humöret svängde snabbt uppåt när man fick en trevlig överraskning av älsklingen när man kom hem =)

Efter en väldigt jobbig flytthelg + måndag med mycket packande och lyftande har man kunnat slappna de senaste kvällarna, det har varit välbehövligt. Måste berömma Sofie för hon var fantastiskt duktig och hjälpte till och gjorde det hon kunde i helgen, fastän hennes rygg gör ont och att det måste vara påfrestande för kroppen att vara gravid.

Är lite orolig för älsklings "konståkningsrygg", för om det gör ont redan nu så kan det bli väldigt jobbigt när magen blir mycket större i vinter och vår. Ibland önskar man att man som kille kunde dela den fysiska bördan att bära barnet ibland i magen =P Men man får nöja sig med att finnas för sin tjej psykiskt och mentalt. Jag hoppas verkligen att jag räcker till framöver i det avseendet, särskilt som Sofie är så underbar och kämpar. Inte bara med graviditeten utan allt annat i sitt liv också, hon är verkligen en fantastisk tjej.

/Mickey Mouse


Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mami

Vilken trevlig blogg där båda två skriver!

2010-10-27 @ 23:41:51
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0